Stav nouze - Covid-19

Na této stránce najdete průběžně aktuální informace o našem provozu v těchto nelehkých časech. Záleží nám na zdraví našich zaměstnanců i zákazníků stejně tak jako na zamezení šíření viru a samozřejmě také na dostupnosti zboží, které potřebujete pro zachování fungování péči o děti. 

Soustředíme se na zásoby plen, ubrousků, aj., protože se nám jeví e-shop jako bezpečnější místo k nákupu těchto potřeb.

Sledujeme veškerá vládní usnesení a opatření jednotlivých Ministerstev, abychom ihned reagovali na nová nařízení, včas vás informovali a nabídli aktuální možnosti nákupu.

Jak fungujeme

Prodejna

Prodejna je dle platného nařízení vlády ze dne 14.3.2020 zavřená, ve smyslu běžného rozsahu poskytovaných služeb. V provozovně lze pouze vyzvednout objednávku z e-shopu. Mimo vyzvednutí objednávky je možné po předchozí telefonické dohodě v obchodě volně zakoupit pouze pleny a ostatní drogerii k péči o dítě. Nezdržujte se prosím v obchodě déle než je potřeba, respektujme důvody všech opatření. Do obchodu pouštíme zákazníky maximálně v počtu 5 osob. V žádném případě nevstupujte do obchodu v případě, že se cítíte nemocní, nebo jste navštívili nakažené oblasti. Rádi vám cokoli doručíme domů. 

E-shop

Funguje bez jakýchkoli omezení a zboží si tedy v rámci bezpečnosti můžete nechat jako doposud zasílat domů na adresu. Zboží neustále doplňujeme a pokud nechcete na zboží čekat příliš dlouho, využijte k nákupu Štítek IHNED K ODBĚRU. Jedná se o zboží, které máme k dispozici na prodejně obratem k odeslání. Zdržení může nastat pouze u dopravců, kde se může stát, že díky situaci, která nastala, budou přetížení a zboží budou dodávat se zpožděním. Buďte tedy prosím trpěliví a ohleduplní.

Telefonáty, e-maily, příspěvky na sociálních sítích odbavujeme samozřejmě během celého dne.